Gratis Streaming

TV2 Play Gratisstyle=”display:inline-block;width:336px;height:280px”
data-ad-client=”ca-pub-1004385542325547″
data-ad-slot=”9619644328″>

Vil du gerne prøve kræfter med TV2 Play, det gamle Sputnik, men ønsker du ikke at betale for det? Så læs med her og find ud af hvordan du kan få adgang til TV2 Play, helt gratis.

TV2 Play er en internetbaseret streamingtjeneste, som har eksisteret i godt og vel et år efterhånden. Men rent faktisk, har TV2 Play eksisteret i længere tid, for selvom TV2 Play blev lanceret d. 21 maj 2012, har tjenesten eksisteret i mange år, blot under navnet TV2 Sputnik. TV2 Sputnik var TV2s helt store satsning, tilbage i 2004, som ikke helt fangede an. Det ønskede TV2 at gøre noget ved og dermed opstod TV2 Play.

Hvad kan man se på TV2 Play?

På TV2 Play finder du mange af de mest populære TV-programmer, alle TV2-kanalerne er selvfølgelig tilgængelige på TV2 Play og Play er den eneste streamingtjeneste, der har adgang til netop dette. Derfor minder TV2 Play til dels også om ViaPlay, der netop er en sammenkobling af alle Viasats TV-kanaler og programmer.

Udvalget af programmer og serier er næsten overvældende, du kan se eller gense alle de mest populære TV2 programmer på TV2 Play, men hvis du leder efter film, er TV2 Play ikke tjenesten for dig, så bør du i stedet stifte nærmere bekendtskab med enten YouBio eller Netflix.

Hvilke kanaler har man adgang til på TV2 Play?

  • TV 2
  • TV 2 Zulu
  • TV 2 Charlie
  • TV 2 Film

Alle ovenstående TV-kanaler kan du som bruger af TV2 Play livestreame, helt gratis, når du først har betalt det månedlige gebyr. Du kan endda streame kanalerne fra et væld af forskellige enheder, så som tablet og mobiltelefoner.

TV2 Play priser – Hvad koster det?

Hos TV2 Play, har de gjort meget for at tilbyde en række pakker, som alle differentier sig, dette gør det nemmere som forbruger at indkøbe lige præcis den pakker, der basser bedst til ens behov, dette er et kæmpe plus ved TV2 Play. Priserne på pakkerne spænder fra 39 kr. til 119 kr. for den helt store Premium pakke.

Hvordan får jeg TV2 Play gratis?

TV2 Play er som udgangspunkt en betalingskanal, men ligesom så mange andre streamingtjenester, tilbydes der en gratis måned, hvor du frit kan boltre dig i et enormt gratisudvalg. Du opretter dig blot inde på TV2 Plays hjemmeside, vi gør opmærksom på at det kun er pakken ’On Demand’, der tilbydes en gratis prøveperiode på, men her finder du også mere end du kan nå at se på en måned.

Opret dig gratis her

Når du opretter dig som bruger på TV2 Play, skal du indtaste dine betalingsoplysninger, disse er du nødt til at taste for at komme videre i processen og få din gratis adgang. Når du har oprettet din brugerprofil, med dine oplysninger, går du blot ind og afmelder det med det samme igen. På denne måde sikrer du dig, at du ikke glemmer at opsige abonnementet igen.

Her fra er der kun at sige god fornøjelse, med din gratis adgang til TV2 Plays streamingtjeneste.


Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>