Podimo gratis

Podimo er en streamingtjeneste med et indhold af eksklusive podcasts, lydbøger og alle gratis podcasts du også kan høre i andre podcast apps. Du kan blandt andet høre “Her går det godt!” med Esben Bjerre og Peter Falktoft, “Mads og A-holdet” med Mads Steffensen og “Sitter” med Signe Lindkvist og Iben Hjejle som eksklusive podcasts der kun er tilgængelige på Podimo.

Podimo er en premium streamingtjeneste og koster normalt fra 59 kr./md. men du kan lige nu prøve Podimo gratis i 60 dage med ubegrænset adgang til alt deres indhold.

Podimo gratis prøveperiode og kampagner

Selvom Podimo er en premium streamingtjeneste tilbyder de som standard en gratis prøveperiode på 7 dage til alle nye brugere af deres platform. Herunder kan du dog finde endnu længere gratis prøveperioder på Podimo og holder dig opdateret på aktuelle tilbud og kampagner fra Podimo.

Prøv Podimo gratis i 60 dage – 2 måneder gratis

Unikt tilbud – gælder frem til og med den 2. april 2023

Det standard tilbud du kan få til Podimo her på siden er 45 dages gratis prøveperiode, men lige nu er kampagnen udvidet til at køre med 60 dages gratis prøveperiode.

(udløbet) Prøv Podimo gratis i 70 dage

Sommertilbud 2022 – juli måned

(udløbet) Prøv Podimo gratis i 90 dage – 3 måneder gratis

Åbningstilbud

Podimo rabat

Udover de tilbud der kommer og går med gratis prøveperioder på Podimo, så er der også af og til mulighed for nye som tidligere kunder for at købe en eller flere måneder til en tilbudspris. Herunder kan du se nogle af de tilbud der tidligere har været, samt aktuelle tilbud.

Podimo tilbud resten af året

Sidst på året kan du nogle gange opleve at abonnementsforretninger køre med et tilbud der hedder gratis resten af året el. X kr. for resten af året, den type tilbud har Podimo også tidligere kørt med. Disse tilbud dukker som regel op med 2-3 måneder tilbage af året.

Podimo 3 måneder 6 kr.

Spotify der er en af de mest succesfulde online streamingtjenester målt på brugere, er kendt for at køre med et tilbud der hedder 3 måneder fo 9 kr. for nye medlemmer og 3 måneder for 99 kr. for tidligere abonnenter.

Podimo har lavet et ligende tilbud der hedder 3 måneder for kun 6 kr. – det kommer ikke meget nærmere gratis, og som altid er det helt uden binding.

Podimo 29 kr.

Skriv en kommentar